Påsklov

Tanken var att hinna börja med alla matriser (bedömning av eleverna i de olika ämnena) nu under lovet.
Men vissa saker stannar vid just tanken och det här är en sån sak.
Lär bli en del jobb framöver innan alla utvecklingssamtal startar. Vad sägs om att somna och sen vakna i början på maj igen??

Vad har jag gjort istället då?
Jo, betydligt trevligare och roligare saker som att umgåtts med mina finaste 🙂
Sen har vi äntligen hört startskottet av bygget av vårt nya trädäck. Började med att ta bort en stor Spirea-häck och gräva bort vår stora fina pionbuske. (som det sägs har svårt att överleva en flytt och helst ska flyttas i september…. nåja..)
Tanken är att allt ska vara klart till midsommar. Låter som lång tid men då mannen har mycket spelningar och inte är hemma så mycket i vår så är den tidsplaneringen nog bra 😉

När det väl är klart har vi en altan som är 40-45 kvm stort och med en badtunna för 8 personer. Vi kom fram till att skippa utlandsresa och lägga pengarna på det här istället och det känns så himla rätt.
Det är ju ändå här hemma som vi ska trivas och vilja vara. Inte utomlands 😉

Trevlig helg på er!

Annonser

8 kommentarer

 1. Tänk vad många härliga stunder ni har att vänta på den stooora altanen och den badtunnan 🙂 Altanen blir större än lägenheten jag bodde i förut hi hi hi
  Skönt att du och din familj har fått så mycket tid med varandra under lovet då har du säkert samlat en massa positiv energi till att orka med allt jobb framöver.

  Kram

  1. Haha ja min förra lägenhet var på 42kvm 😉 men så har vi förstått att det är lika bra att göra det rejält på en gång för många tycker snabbt att de gjorde ett för litet däck. Ser verkligen fram emot det här 🙂
   Och jag hoppas att de här batterierna är rejält laddade för nu drar vi igång med utv.samtalen… Hoppas du haft en fin helg. Kram på dig.

 2. En badtunna, ja tack gärna! Vi har ju lyxen ha en gemensam pool där vi bor. Temperaturen på vattnet snålar vi inte på så inga kalldopp här Men jag brukar tänka att en badtunna att krypa ner i vintern på vintern vore härligt.
  Gratulerar till beslutet. Utlandet finns ju kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s