Det blir inte alltid som en tänkt sig..

Igår när kärleken kom hem såg jag fram emot att åka på en julmarknad med ett fik som skulle ha kakbuffé. Innan det skulle vi iväg till ett ställe och handla tyg.
En mysig dag helt enkelt!

Vi gav oss iväg men fick tänka om när det gäller tyget, för vägen var som en nyspolad isbana 😦 Vi vände och gav oss iväg till julmarknaden.
Men fy vilken besvikelse!! I en jättestor upplyst maskinhall stod det bord och det var kanske ca 10 stycken som sålde olika saker. Där sjönk mitt humör ytterligare ett snäpp. Gick bort till fiket, kikade in på den utlovade kakbuffén och insåg snabbt att mina Ballerinakakor hemma i skåpet lockade mer. Vi vände och traskade tillbaka till bilen i duggregnet och åkte hem.
Jahapp liksom…

klokaord

Annonser

8 comments

 1. Låter som den julmarknaden vi var på för några veckor sedan. Inget att ha, såg nästan ut som dom hade plockat fram sina egna gamla porslinstomtar. Nä fy sånt är så tråkigt när man är laddad. Dåligt fika var det för vår del också. Hoppas du hittar någon annan julmarknad. Ha det gott. Kram Pia

  1. Blir ingen julmarknad mer i år men nästa år ska jag leta reda på en riktigt bra 🙂 för så här dåligt får det inte va 😉
   Du, nu är det snart dags för ledighet, tjoho!!
   Kram!

 2. Ja men så sopigt då. Så kan inte en julmarknad vara! Skärpning!

  Ni får ta en tur till Wadköpings julmarknad nästa år i stället. Den har stil!

  Å Alfons har ju rätt i vad han säger 🙂

 3. Så tråkigt när man har höga förväntningar och så lever det inte upp till dem. Särskilt kring julen, den är så viktig på nåt sätt.

  Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s