Färdigt för den här gången…

Har haft en riktigt bra helg och toppar den imorgon på min lediga dag med å fylla år 😉
Igår kom svägerskan och hennes man hit på tårta och mat. De överraskade mig med en fårskinnspall som jag tittat på och som min älskade sambo hade tipsat de om 🙂 Den passade hur bra som helst i hallen där jag i tanken redan hade ställt den.
Idag åkte tyvärr sambon iväg på jobb så det blir ingen frukost på sängen imorgon. Just det var en sån sak som jag kunde längta efter när jag var singel. Att bli firad på morgonen i sängen 🙂
Under de här snart 5 åren tror jag det har hänt 1 gång att han varit hemma, så jag längtar fortfarande 😉

Idag kom iaf finaste grannarna över på fika. Dukade ute på verandan och vi fick rena rama sommarfeelingen där i värmen från solen och alla flugor som återigen har vaknat till liv. Brittsommar lagom till födelsedagen, jo jag tackar!!
Har även hunnit med både promenad och fix i trädgården.

Imorgon har jag blivit lovad att luta mig tillbaka i soffan och bli bjuden på en trerätters middag när mannen kommer hem. Kommer va värt att vänta på 🙂

Här hemma är vi färdiga (ok lite finlir någonstans är kvar) med renoveringen för den här gången.
Det här med före och efter-bilder fanns inte i tanken. Jag är alldeles för ivrig för att tänka på sånt. Så det säger säkert inte er så mycket men för de som varit här har det blivit en stor skillnad.

P9094294
Hallen hade en rosa tapet med något blommönster. Brun hatthylla och skohylla som alltid var överfull av mörka kläder.

PA064330

Efteråt blev det en grå färg på väggen, grå/rosa tapet, en måttanpassad garderob med skjutdörrar. Nya mattan, födelsedagspallen och mina pysselhjärtan på väggen.

P9024243

Köket hade gröna tapeter, ekbord och träfärgade stolar. Här har vi fått in ett av de nya fönstren.

PA064336

Samma gråa färg som i hallen, egenfixat bord med marmorskiva, ommålad furubyrå och stolar, de nya gardinerna från Marimekko.

PA064333

”Stenvägg” tapetserat på ena köksväggen.

Sådär då fick ni er en liten titt in hos oss 🙂

Annonser

13 comments

 1. Trevligt att titta in en sväng. Ser så fint ut! Härligt med ett större kök med utrymme. Snyggt!
  Håller med om det där med födelsedagen. Min dag har som oftast infallit under en sk barnvecka, dvs vardagar ojämn vecka…. Så det här inte blivit någon frukost på sängen här inte. Vi får väl ta igen det när vi blir sambos 🙂

  Natti Natti från nattugglan

  1. Ja fast även om köket är rätt stort känns det som att det inte hade gjort något om det hade varit planerat på annat sätt 😉 men det kan jag ju inte göra något åt. Vi får hoppas att vi får många frukostar i sängen på födelsedagen hädanefter 🙂 Godmorgon!

 2. Grattis i efterskott! 🙂

  Alltid roligt att få en inblick i hur folk har det hemma. Hallen blev ju himla bra, skönt att kunna ”gömma undan” ytterkläderna.
  Himla cool stentapet 🙂

  Kram

  1. Tack men det blev inte i efterskott, det är ju idag jag fyller år 🙂 Ja jag är väldigt nöjd med hallen och slippa se all röra det första jag gör när jag kommer hem 🙂 Kram.

 3. Stort grattis i efterskott. Jag hoppas att du fick en underbar födelsedag trots att det inte blev frukost på sängen. Kan trösta dig med att efter snart 20 år så är de gångerna med frukost på sängen lätträknade 😉
  Så fint ni har det, ska bli roligt att se när det blir klart. Ha det gott. Kram Pia

 4. Blev ju hur fint som helst! Vilken skillnad! 🙂 Ursnyggt! 🙂 Och vad skoj att ha så fint lagom till födelsedagen + fint och varmt väder 🙂 kram och grattis än en gång till finaste du!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s